دستگاه بسته بندی زعفران
در دنیای امروزی صنعت بسته بندی به یکی از مهمترین صنایع در دنیا تبدیل شده است.
به جرئت می توان گفت که تقریبا همه کسب و کار ها به آن وابسته هستند و محصولات خود را با بسته بندی های مختلف عرضه می کنند.
پس مهم است که این صنعت ، خود را با تکنولوژی روز دنیا پیش ببرد تا بتواند پاسخگوی نیاز روز افزون مشتریان باشد.
زعفران نیز از این قائله مستثنی نیست.
همانطور که می دانید زعفران به جهت گران بودن و همچنین فرار بودن عطر آن بهتر است در بسته بندی عالی و مناسبی برای حفظ کیفیتش قرار گیرد.
اما متاسفانه ایران به علت بی توجهی به طراحی و بسته بندی محصول زعفران خود نتوانسته است جایگاهی متناسب با تولیدش در بازارهای جهانی پیداکند.
همین بی توجهی باعث شده است تا کشور های دیگر محصول زعفران را به صورت فله ای از ایران خریداری کرده و آن را با انجام عملیات بسته بندی در کشور خود با برند و نام تجاری جدید به عنوان محصولی از کشورشان با قیمتی بالاتر به کشورهای دیگر صادر کنند.
پس بسته بندی نقش مهمی در فروش هر محصول ایفا می کند.
اگر شما محصول با کیفیت خود را با بسته بندی ضعیف ارایه دهید قطعا مخاطبی را به خود جلب نخواهد کرد.
و این باعث می شود تا کیفیت محصول شما نادیده گرفته شود،
تولید کنندگان و عرضه کنندگان زعفران برای فروش زعفران نیاز به دستگاه بسته بندی زعفران دارند.
به دلیل کیفیت منحصر بفرد زعفران ایران و شرایط مناسب در این کشور برای کشت، جایگاه بالایی در بازار زعفران صادراتی را داراست.
زعفران از مهمترین اقلام صادراتی ایران محسوب می شود.
معمولا برداشت و پاکسازی زعفران در همه جا یکسان است اما وجه تمایز آن ها نحوه خشک کردن و بسته بندی آن می باشد.
شرکت تک سازان صنعت مبتکران نامدار به شما کمک می کند تا محصولات خود را به نحوی که باید به نمایش بگذارید و مخاطب خود را جذب محصولتان کنید و در نهایت فروش بهتری داشته باشید.
پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
جنس ظروف بسته بندی زعفران :
- فویل آلومینیوم دار
- پلی اتیلن
- شیشه
- استیل
- قوطی فلزی
- پلی استایرن
- و… .
از میان مواد بالا شیشه و پلی اتیلن ویژگی کیفی زعفران را بهتر محافظت می کنند.
با توجه به این امر انواع دستگاه بسته بندی زعفران پیشرفت چشمگیری داشته است.
دستگاه های مختلفی برای بسته بندی کردن زعفران وجود دارد که برای تولید انواع بسته بندی ها ساخته شده اند.
آشنایی با این ابزار برای کسی که تصمیم به راه اندازی کارخانه بسته بندی زعفران دارد امری ضروری است.
با شناخت کامل و اطلاع از نحوه عملکرد و هدف از راه اندازی کسب و کار ، می توان دستگاه مورد نیاز را تهیه و از آن به شکلی بهینه استفاده نمود.
انواع دستگاه بسته بندی زعفران:
- دستگاه دوخت دستی
- دستگاه دو خط افقی
- دستگاه بسته بندی زعفران اسکین پک
- دستگاه بسته بندی بلیستر
- دستگاه شیرینگ پک
- دستگاه وکیوم بسته بندی
- دستگاه وکیوم سیل
۱٫دستگاه دوخت دستی
یکی از دستگاه های کاربردی ، دوخت دستی است.
این دستگاه به صورت دستی است.
با ولوم حرارتی که داراست می توان پلاستیک و سلفون را بر روی بسته بندی زعفران کشید.
۲٫دستگاه دو خط افقی
یکی دیگر از دستگاه ها ، دستگاه دو خط افقی است که به صورت نیمه اتوماتیک عمل می کند.
از جمله مزایای این دستگاه نیمه اتوماتیک می توان به سرعت بالای آن در بسته بندی اشاره کرد.
۳٫دستگاه بسته بندی زعفران اسکین پک
یکی از روش های جدید در بسته بندی زعفران اسکین پک است.
از این دستگاه می توان در راه اندازی کارخانه ی بسته بندی زعفران در حجمی بالا استفاده کرد.
دستگاه اسکین پک با فرآیندی که انجام می دهد، یک لایه پلاستیکی بر روی پکیج و بسته بندی ایجاد می کند که باعث می شود بسته بندی آسیب نبیند و وکیوم شود.
۴٫دستگاه بسته بندی بلیستر
دستگاه دیگری که نام می بریم، دستگاه بلیستر است.
نحوهی عملکرد دستگاه بلیستر هم تا حدودی شبیه به دستگاه اسکین پک می باشد.
تفاوت این دو دستگاه در این است که دستگاه اسکین پک تلق را به فرم بسته بندی زعفران در می آورد و سپس آن را به کل بسته بندی می چسباند.
در حالی که دستگاه بلیستر تنها لبه تلق هایی را که از قبل فرم گرفته است را به روی بسته بندی محصول می چسباند.
۵٫دستگاه شیرینگ پک
یکی دیگر از روش های نوین و جدید که برای بسته بندی زعفران به کار می روند، دستگاه شیرینگ پک است.
این دستگاه طوری طراحی شده است که دور تا دور محصول را به صورت پک سلفونی در بر می گیرد.
۶٫دستگاه وکیوم بسته بندی
در صورتی که ظرف بسته بندی طراحی شده شما برای بسته بندی ، قابلیت وکیوم شدن داشته باشند، این دستگاه یکی از بهترین گزینه ها برای انجام این کار است.
این روش موجب می شود بسته بندی آسیب نبیند و همچنین ماندگاری کیفیت محصول را به دنبال خواهد داشت.
۷٫دستگاه وکیوم سیل
دیگر دستگاه بسته بندی زعفران ، دستگاه سیل وکیوم است.
این دستگاه ، ظرف یا جعبه زعفران را وکیوم کرده و سپس هواگیری می کند.
عملیات هواگیری در واقع برای افزایش ماندگاری محصول انجام می شوند و در این امر بسیار تاثیرگذار است.