دستگاه بسته بندی چای کیسه ای

دستگاه بسته بندی چای کیسه ای برای بسته بندی

دستگاه بسته بندی چای کیسه ای

صنعت بسته بندی در ایران صنعتی رو به رشد است، همه ی ما در زمان خرید محصول به ظاهر و کیفیت محصول توجه خاصی داریم و از طرفی دیگر ظاهر هر محصول باعث محبوب شدن آن نزد متشری می گردد. از آن جا که شکل هر محصول به عنوان یک فروشنده خاموش قلمداد می شود بر آنیم تا با بهره گیری از این صنعت شما را به سمتی سوق دهیم تا راحت تر محصول و کالایتان را محافظت کنید و نگذارید زحمت تولید شما کمرنگ شود.

دستگاه بسته بندی چای کیسه ای برای بسته بندی چای در مدل تی بک یا همان کیسه انجام می دهد.این مدل مناسب مناسب جهت بسته بندی چای کیسه ای ۲ گرمی با سرعت ۵۰ عدد در دقیقه می باشد .از دیگران امکانت آن می توان به سیستم لرزانک و همزن قیف اشاره کرد.این مدل مجهز به سیستم وبیره لرزانک بوده که قبل از مرحله بسته بندی ضایعات و گرد و غبار را توسط لودسل های نصب شده جدا سازی نموده و چای را آماده بسته بندی می نماید.

لوله یقه دستگاه بسته بندی چای کیسه ای از جنس استیل ابکاری شده بسته به ظرفیت و ابعاد بسته ها قابل تغییر می شود.

ویژگی های دستگاه بسته بندی چای کیسه ای:

  • از خرد شدن محتوای بسته تا حد امکان جلوگیری می کند.
  • درون بسته را از نفوذ نم نگهداری می کند.
  • از گریز بوی سرشتی چای جلوگیری می کند.
  • از نفوذ بوهای ناخواسته و نور به درون بسته جلوگیری می کند.
  • دارای ضلاهر مناسب
  • دارای قیمت بسیار مناسب
  • نصب رایگان و دوجلسه آموزش دستگاه
  • تمامی قطعات مورد استفاده در این دستگاه از قطعات خارجی با کیفیت یا قطعات ایرانی دارای استاندار می باشد.
  • دارای الکتروموتور یک اسب ۲۲۰ ولت برق شهری
  • وزن دستگاه ۲۵۰ کیلوگرم
  • بسته بندی به صورت سه سر دوخت و چهار سر دوخت
  • میزان بسته از یک گرم تا ده گرم می باشد.
  • هر دقیقه ۵۵ یا ۶۰ عدد بسته بندی می کند
  • چای های تولید شده به صورت مربع یا چهارضلعی می باشد.

مواد مصرفی دستگاه بسته بندی چای کیسه ای:

  • نخ دوخت بسته بندی
  • لفافه بسته بندی یا همان کاغذ بسته بندی

    نحوه تولید :

پس از روشن نمودن دستگاه پس از چند دقیقه فک حرارتی تعبیه شده به اندازه کافی گرم شده و می توان تولید را شروع کرد . رول کاغذ هنگام حرکت دولا شده و در محل مخصوص ، چای موجود در قیف دستگاه پس از ورود به قسمت پیمانه ‘ سنجش میزان چای’ که قابل تنظیم می باشد مابین کاغذ دولا شده ریخته شده و ضمن قراردادن یک سر نخ ما بین این دو کاغذ سه طرف آن توسط فک حرارتی پرس شده و دوخته خواهد شد سپس کیسه و نخ اضافی بریده شده و به پایین خواهد افتاد .

   ابعاد کیسه ها :

ابعاد کیسه به عرض رول کاغذ موجود در بازار بستگی دارد که در مورد چای معمولاً از کاغذ با عرض ۱۲۰ میلیمتر استفاده می گردد کیسه های چای در دو سایز ۵/۵ × ۴/۵ و ۵/۵ × ۵/۶ قابل تولید می باشند که هنگام سفارش دستگاه باید اندازه مطلوب تعیین گردد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.