دستگاه بسته بندی خرما
اگر به دنبال دستگاه بسته بندی خرما درجه یک هستید،با ما همراه باشید
خرما میوهی پر خاصیتی است که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری پرورش مییابد.
انواع خرما:
- کبکاب
- خاصویی
- مضافتی
- زاهدی
- شاهانی
- ربی
- کلوته
- استعمران
- و…
از خواص بی نظیر خرما می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اختلالات روده
- مشکلات قلبی
- کمخونی
- و … .
دستگاه بسته بندی خرما
ما در شرکت تکسازان صنعت مبتکران نامدار اقدام به تولید دستگاه های مدرن و پیشرفته ای جهت بسته بندی خرما نموده ایم تا دیگر روش های بسته بندی مرسوم به صورت دستی را از بین ببریم.
در این روش بسته بندی خرما ماشین آلات صنعتی صورت می گیرد.
ما می توانیم خرما این میوه ناب را که در کشورمان ایران تولید می شود را به عنوان یک محصول ارزشمند و قابل رقابت با رقیب های خارجی به بازار جهانی ارائه داد.
از مزایای بسته بندی با ماشین آلات صنعتی می توان به مواردی نظیر محافظت از مواد غذایی در برابر گرد و خاک، رطوبت، نور و جلوگیری از نفوذ حشرات اشاره کرد.
بسته بندی مناسب علاوه بر اینکه از مواد غذایی محافظت به عمل می آورد، تاثیرات غیرقابل انکاری در جذب مشتری داراست.
دستگاه های بسته بندی خرما عبارتند از:
- دستگاه های بسته بندی دو توزین
- دستگاه بسته بندی چهار توزین
- دستگاه بسته بندی ده توزین
- دستگاه بسته بندی کیسه پرکن یا دستگاه بسته بندی کارتن پر کن
- دستگاه بسته بندی پیلوپک
تفاوت این دستگاه ها در چیست؟
از دستگاه بسته بندی ده توزین برای بسته بندی خرما از ۲۰ گرم تا ۱ کیلوگرم استفاده می شود.
از دو دستگاه بسته بندی کیسه پرکن یا دستگاه بسته بندی کارتن پر کن برای بسته بندی خرما بین وزن های ۲ تا ۲۰ کیلوگرم بهره گرفته می شود.
از دستگاه بسته بندی پیلوپک هم برای بسته بندی خرما به صورت تکی مانند گز یا شکلات استفاده می گردد،
لازم به ذکر است برای وکیوم کردن خرما هم از دستگاه بسته بندی وکیوم استفاده می شود
همچنین برای بسته بندی خرما داخل ظروف یکبار مصرف می توان از دستگاه بسته بندی فویل سیل استفاده می شود .
انواع دستگاه های بسته بندی خرما
خط تولید و بسته بندی خرما شامل ماشین آلات بسیاری می باشد.
در برخی از کارخانه ها و کارگاه های تولید خرما، تمامی خطوط اتومات هستند.
اکثر دستگاه های بسته بندی خرما دارای سیستم PLC بوده و قابل کنترل می باشند.
این دستگاه مکانیکی به صورت ساده یا با چشم فتوسل و اتومات قادر به بسته بندی محصولات زیادی می باشد.
از این دستگاه ها علاوه بر بسته بندی خرما، برای محصولاتی مثل گز، شکلات، آدامس ، آب معدنی و سرم های بهداشتی نیز استفاده می شود.
در زیر به برخی از دستگاه هایی که در خط تولید و بسته بندی خرما مورد استفاده قرار می گیرد، اشاره شده است:
- دستگاه سورتینگ خرما
- سرند
- نوار دست چین
- دستگاه شستشوی خرما
- نوار حوله
- روغن زن خرما
- دستگاه بالابر
- دستگاه سیل وکیوم
- دستگاه شیرینگ پک اتومات
قابلیت های دستگاه بسته بندی چیست؟
دستگاه های بسته بندی خرما در مدل های مختلف و با ظرفیت متناسب با میزان تولید ساخته می شوند.
قابلیت های دستگاه بسته بندی عبارتند از :
- قطع شده دستگاه در صورت تماس دست با دروازه فک (به دلیل وجود سنسور حفاظتی)
- داشتن توانایی بسته بندی خرما در ابعاد مختلف
- بدنه تمام استیل دستگاه و جلوگیری از زنگ زدگی و پوسیدگی
- جلوگیری از فساد خرما در برابر نور و رطوبت
- تنظیم سرعت دستگاه (تعداد بسته در دقیقه)
با توجه به ویژگی های این دستگاه، قیمت ارائه شده از جانب تولیدکنندگان مقرون به صرفه می باشد.
شما می توانید با توجه به میزان سرمایه اولیه خود و مکان کارگاه تولیدی، دستگاه مورد نیازتان را سفارش دهید.
تیم با تجربه ما در زمینه تولید انواع دستگاه بسته بندی خرما، سفارش شما را در کوتاهترین زمان ممکن و با بهترین قیمت تحویل خواهند داد.
برای برقراری با تیم ما با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
۸۱۲۵۰۲۴ (۰۹۳۸) ۹۸+
۳۴۷۱۸۴۸۷(۰۲۶)۹۸+
۳۴۷۱۹۳۰۳(۰۲۶)۹۸+
روش های بسته بندی خرما:
بسته بندی خرما امروزه معمولا به دو صورت انجام می گیرد.
انواع خطوط سورت
بسته بندی خرما در ظروف PET، کارتون، نایلون، قوطی های فلزی و ظروف یک بار مصرف و تک نفره مختلف
دستگاه بسته بندی خرما در ظروف :
این روش در ظروف یک بار مصرف انجام میشود، به این صورت که خرما داخل ظرف قرار گرفته و درب ظرف توسط دستگاه بسته بندی ظروف ، سیل(seal) می شود.
مزیت استفاده از این روش(روش سیل کردن درب ظرف):
- حمل آسان ظرف خرما بدون اینکه محصول از ظرف بیرون بریزد.
- در تماس نبودن محصول با اکسیژن
- ماندگاری بیشتر محصول
- تازه ماندن محصول
دستگاه بسته بندی خرما به صورت وکیوم:
در این بسته بندی خرما مناسب برای بسته بندی خرما در انواع مختلف که در کشور تولید و کشت می شود.
دستگاه بسته بندی خرما جهت بسته بندی خرما و حفظ ارزش این ماده غذایی بسیار ارزشمند و ارتقای کیفیت آن طراحی و تولید می شود.
داخل کیسه ی مخصوص وکیوم قرار گرفته و به وسیله ی دستگاه بسته بندی وکیوم ، هوای داخل کیسه کاملا خارج شده و خرما بسته بندی می شود.
مزیت این روش علاوه بر مواردی که در سیل ظرف ذکر شد به دلیل خارج کردن کامل اکسیژن از داخل کیسه ماندگاری و طول عمر محصول بسیار بالاتر می رود.
در آخر نکته ای که در بسته بندی خرما وجود دارد این است که باید خرماها در دمای زیر ۱۰ درجه نگهداری شوند تا دمای سرد مانع از ترشیدگی آن ها شود.