دستگاه شستشوی سبزی

دستگاه شستشوی سبزی

دستگاه شستشوی سبزی

میوه ها و سبزیجات از جمله گروه  های غذایی هستند که چون سرشار از ویتامین ها و … هستند توصیه گردیده است که روزانه ۲ تا ۳ وعده مصرف شوند.

سبزیجات با وجود اینکه دارای فواید بسیار زیادی هستند ولی در مقابل عدم دقت در نحوه شستشوی آن ها یک تهدید جدی برای سلامتی بدن محسوب می شود.

تا جایی که اگر آن ها به درستی شستشو نشوند به قیمت از دست دادن سلامتی انسان ها تمام می شود.

مصرف سبزیجات و میوه های آلوده باعث بروز انواع بیماری های عفونی خطرناک می شود .

اگر به درستی درمان نشوند به مرگ منجر می گردند.

شستشوی سبزیجات شامل چهار مرحله می باشد :

  1. پاک سازی
  2. انگل زدایی
  3. میکروب زدایی
  4. آب کشی نهایی

 

در ادامه به معنی هر کدام از این مراحل می پردازیم:

پاک سازی: این مرحله شامل جدا کردن تمامی برگ های اضافه، چوب ها و گل و لای های موجود در بین سبزی می باشد

انگل زدایی: شستن سبزی و میوه توسط مواد ضدعفونی کننده

میکروب زدایی: مرحله دوم ضدعفونی محصولات توسط محلول های ضدعفونی

آب کشی نهایی: در این مرحله به وسیله آبکشی که انجام می شود اثرات مواد شیمیایی کاملا از بین می رود

 

شستشوی سبزی و میوه به دو شکل انجام می شوند:

  • دستی
  • اتومات

در زیر به شرح انواع دستگاه شستشوی  سبزی می پردازیم:

  1. وان های شستشوی ساکن
  2. وان های استیل گردش در آب
  3. بلانچر
  4. نوار آبکشی
  5. خط کامل شستشوی سبزی

 

دستگاه شستشوی سبزی

 

در ادامه ما میپردازیم به شرح کامل انواع دستگاه های شستشوی سبزیجات، پس با ما همراه باشید.

 

۱٫نوع اول دستگاه شستشوی سبزی،وان های شستشوی ساکن  :

یکی از طبقه بندی های دستگاه های شستشو را شامل می شود.

از وان های شستشوی استیل به منظور شستن انواع سبزی ها ، میوه و…. در ظرفیت های کم استفاده می شود.

۲٫وان های استیل گردش در آب:

وان های استیل گردش در آب شامل بدنه ای از جنس تمام استیل نگیر ضد زنگ می باشند.

برای اینکه حمل و نقل و جابجایی آنها راحتتر باشد دارای چهار چرخ می باشند.

وان های استیل گردش در آب در ظرفیت های مختلف بر اساس نیاز افراد ساخته می شوند.

به دلیل سیستم گردش در آب آن به صورت اتومات قابلیت میکروب زدایی و شستشوی سبزیجات و میوه ها را دارند.

۳٫بلانچر

بلانچر مخصوص شستشوی تمام اتوماتیک انواع میوه و سبزی در ظرفیت های بسیار بالا می باشد.

تمامی بخش هایی که در این دستگاه استفاده می شوند از جنس تمام استنلس استیل می باشند.

 

۴٫نوار آبکشی

نوار آبکشی یکی دیگر از دستگاه های شستشو می باشد که برای شستشوی انواع میوه ها، سبزیجات، سیب زمینی و … در ظرفیت های بسیار بالا استفاده می شوند.

بدنه آنها از جنس تمام استیل ضد زنگ می باشد و دارای دوش های آبکشی می باشند.

 

۵٫خط کامل شستشوی سبزی

خط کامل شستشوی سبزی شامل سه وان گردش در آب تمام اتوماتیک و کانوایرهایی هست.

بین این وان ها قرار گرفته و این وان ها را به هم متصل می کند که سبزی به صورت اتوماتیک از یک وان به وان دیگر انتقال پیدا می کند.

در این خط سبزی ها در وان اول ریخته می شود و با حالت قلیان ناشی از حباب های کف ساز کار گل گیری انجام می شود.

پس از خروج از آن وارد وان دوم که حاوی محلول های ضدعفونی هستند ریخته شده و مرحله میکروب زدایی انجام می گیرد و بعد به صورت اتومات به وان سوم برای انجام شستشوی نهایی و آبکشی ریخته می شود و عمل شستشو به پایان می رسد.

معمولا این نوع دستگاه های شستشو دارای فیلتر مکانیکی و گل جمع کن می باشند.

سیستم پمپاژ آب آنها دارای خروجی های متعدد شیرداری می باشند که بتوان آب های داخل آن ها را تخلیه نمود.

از دستگاه شستشوی سبزی و میوه در خطوط تولید محصولات مختلف مانند خط تولید چیپس میوه، خط تولید میوه خشک حبه ای، خط تولید ترشی جات، خط تولید سبری خشک و سرخ شده، خط تولید انواع سالاد و … استفاده می شود.

برای دریافت قیمت دستگاه شستشو میوه و سبزیجات آراد ماشین از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.