خط تولید شورکن آجیل

خط شورکن آجیل

خط شورکن آجیل شامل مراحل زیر می باشد :

  • دستگاه بالابر z :

در خط شورکن آجیل دستگاهی به نام دستگاه بالابر z وجود دارد که کار اصلی را در خط شورکن آجیل به عهده دارد.

عملکرد دستگاه بالابر z دقیقا همانند z است.

بالابر z دارای کاسه هایی از جنس  پلاستیکی و گیاهی میباشد که کاملا بهداشتی بوده و به صورت کاملا بهداشتی آجیل ها را جابه جا می کند و جهت ظرفیتهای مختلف قابل تنظیم میباشد.

شما می توانید دستگاه را به هر ظرفیت که دلخواهتان هست تنظیم کرده و  آجیل ها را به اندازه دلخواهتان جا به جا کنید.

این دستگاه یعنی دستگاه بالابر z مختص انتقال انواع آجیل و خشکبار به دستگاه بسته بندی توزین دار است.

  • دستگاه تفت و شور کن

دستگاهی است که در خط تولید آجیل کار تفت و شور کردن آجیل ها را به عهده دارد.

در این قسمت تمامی محصولات به اندازه نیاز تفت داده می شوند تا از حالت خامی خارج شوند زیرا تا زمانی که آجیل ها خامی شان گرفته نشود، نمیتوان شور کرد. باید اول حتما به اندازه مورد نیاز تفت داده  بعد به آنها به اندازه کافی نمک اضافه کرد یا به اصطلاح شورشان کرد.

  • دستگاه بالابر پودری یا دستگاه انتقال پودر

برای جابجایی مواد پودری دارای چسبندگی نظیر ادویه جات، آرد، مواد دارویی و گرانولی استفاده می شود.

شما می توانید به راحتی ادویه جات و یا هر مواد پودری که دارای چسبندگی هست را داخل دستگاه بالابر پودری ریخته و بدون دخالت دست و انسان این پودرها جابه جا می شوند.

ویژگی بارز دستگاه بالابر پودری در خط شور کن آجیل و خشکبار  انتقال انواع پودرهای با چسبندگی زیاد می باشد.

  • دستگاه لووک (طعم زن)

محصول پس از اینکه تفت و بو داده شده به داخل دستگاه طعم زن هدایت میشود و این کار در داخل مایع طعم دار انجام میشود .

در دستگاه طعم زن (لووک) طعم زنی با آب نمک ، زعفران ، گلپر و طعم دهنده های مختلف مانند لیمو ، سرکه و … با مخزن استنلس استیل برای انواع آجیل و خشکبار از قبیل پسته ، تخمه ، بادام و … استفاده می شود.

 

 

  • دستگاه خشک کن آجیل

محصول بو داده شده پس از اینکه طعم زده شده جهت خشک شدن و رطوبت گیری به دستگاه خشک کن انتقال یافته و توسط هوای گرم و سیستم ویبره سرند خشک کن رطوبت اضافی گرفته میشود و محصول آماده بسته بندی میگردد.
این مرحله دقیقا بعد از طعم زنی توسط دستگاه لووک با هوای گرم انجام میپذیرد.
از این دستگاه جهت خشک کردن خلال پسته و بادام پس از فرآیند خلال شدن استفاده میشود

  • دستگاه بالابر z

بعد از مرحله خشک کردن آجیل ها، محصولات آماده شده توسط دستگاه بالابر z به دستگاه بعدی منتقل می شوند.

  • دستگاه بسته بندی چهار توزین

دستگاه بسته بندی چهارتوزین که دارای چهار عدد ترازو جهت وزن کشی دقیق محصولات استفاده میشود.

در این مرحله دیگر محصولات اماده بسته بندی هستند.

 

شرکت تکسازان صنعت مبتکران نامدار

شرکت تکسازان صنعت مبتکران نامدار مجموعه ای از کارگاه های سازنده ماشین آلات مختلف است که هرکدام دارای بیش از یک دهه تجربه علمی و عملی

در زمینه ی ساخت ماشین آلات صنایع غذایی و بسته بندی می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.