خط سورتینگ و بسته بندی انواع میوه

خط سورتینگ میوه

خط سورتینگ میوه چیست؟

در خط سورتینگ میوه قادر است انواع میوه های داخلی را با نهایت دقت، سورت و جداسازی کند.

به عبارت دیگر می توان گفت که صفر تا صد جداسازی اعم از تفکیک، سورت، شستشو، پولیش و واکس، بسته بندی و سایر عملیاتی که قبل از فروش روی میوه انجام می دهند و به وسیله دستگاه سورتینگ میوه انجام می شود.

علاوه بر این دستگاه سورتینگ میوه در خط سورتینگ میوه نه تنها قادر به سورت کامل میوه است.

بلکه محصولاتی چون زیتون، خشکبار، حبوبات و غلات را به راحتی سورت می کند.

زیرا این دستگاه قابل تنظیم بوده و تمام خط تولید آن بر اساس محصول مورد نظر تنظیم خواهد شد.

در رابطه با میوه های استوایی باید گفت که حدالامقدور سعی می شود که به این میوه ها آسیب جدی وارد نشده

زیرا تمام آن هاه وارداتی است و نمی توان به سبک میوه های داخلی سورت شود.

 

خط سورتینگ میوه
سورتینگ میوه

انواع سورتینگ در خط سورتینگ میوه

سورتینگ میوه به دور روش اپتیک و چرخشی انجام می شود.

روش اول کاملا هوشمند است و البته قیمت بالایی داشته و برای سورت میوه های استوایی نیز مناسب است.

در روش چرخشی و ضربه ای، میوه ها روی نقاله و با حکت ویبره از هم جدا می شوند.

دستگاه سورتینگ هر میوه با میوه ی دیگر تفاوت می کند

به عنوان مثال از دستگاه سورتینگ کیوی نمی توان در جهت سورت سیب استفاده نمود.

یکی از ماشین آلات پر فروشی که کاربرد بالایی داشته و برای جداسازی محصولات و میوه ها، مورد استفاده قرار میگیرد، دستگاه سورتینگ میوه، در خط سورتینگ میوه است.

این دستگاه با توجه به اندازه ها، حجم، وزن و حتی شکل و رنگ میوه قابل سورت است.

در قدیم میوه ها با شاخ و برگ در مسیرهای مخصوص میوه چیده می شد و همانطور هم به فروش می رسید.

اما اکنون با روی کار آمدن دستگاه های سورت میوه، کار سورت و جداسازی آن ها به بهترین شکل انجام شده و محصولی کاملا یک دست، تمیز، هم اندازه به مشتری عرضه می شود.

دستگاه های سورتینگ میوه تنوع زیادی دارد ولی معمولا رویه سورت میوه در تمام خط تولید های سورت یکی است.

تنها فرقی که میان خط تولید دستگاه سورتینگ میوه وجود دارد، چرخشی بودن و اپتیک بودن آن است.

 

خط کامل سورتینگ میوه شامل چه دستگاهی است؟

اکثر افرادی که حجم محصولات و میوه های خریداری شده آن هاه بالاست، قطعا نیاز به خط تولید سورتینگ میوه دارند.

این خط تولید، دستگاه های مختلفی دارد:

۱.حوضچه :

در این قسمت میوه ها داخل یک حوضچه ی بزرگ ریخته شده و کاملا شسته می شود.

گرد و خاک و برگ های آن را جدا می کند و گل و لای میوه را با برس های بزرگ و به حالت چرخشی تمیز میکنند.

 

۲.دستگاه سورتینگ:

این دستگاه ها به صورت لیزری و چرخشی، کار سورت را انجام می دهد.

دستگاه های اپتیک قیمت بالاتری نسبت به دستگاه های چرخشی دارد.

زیرا سورت میوه ها به صورت کاملا دقیق و اتوماتیک انجام می شود.

 

۳. دستگاه خشک کن:

پس از شست و شو، میوه ها روی نوار نقاله قرار گرفته و به سمت دستگاه خشک کن هدایت می شوند.

در این دستگاه، هوای گرم و خشک، باعث خشک شدن میوه شده و محصول پس از خشک کن به قسمت دستگاه پولیش هدایت می شود.

 

۴. دستگاه پولیش:

میوه های سورت شده و آماده، وارد دستگاه پولیش شده و در آنجا با استفاده از برس، روغن مخصوصی را روی میوه می مالند تا میوه زیباتر و درخشان تر به نظر می رسد.

اگر دقت کرده باشید پوست میوه در حین حالت براق و درخشان به نظر می رسد.

 

۵. دستگاه رنگ:

میوه ها پس از وکس و پولیش به سمت دستگاه تغییر رنگ هدایت شده و در آنجا اگر نیاز بود کمی رنگ به محصول زده می شود و محصول از رنگ زرد و رنگ پریده، یک یا چند درجه به رنگ نارنجی در می آید.

در آخر محصول روی نوار نقاله قرار گرفته و پس از بررسی نهایی در سبد های میوه قرار میگرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.