دستگاه بسته بندی وکیوم

دستگاه بسته بندی وکیوم حرارتی

دستگاه بسته بندی وکیوم

جایگاه دستگاه بسته بندی در بازاریابی

هر مدیر یا کارشناس بازاریابی یا فردی که بخواهد به نحوی در مورد یک بنگاه و تولیدات آن مطالعه نماید، ناگزیر از مطالعه و بررسی روش ها و انواع دستگاه بسته بندی تولیدات آن بنگاه است و این بررسی باید در دو زمینه حفاظتی و اطلاع رسانی انجام شود.

یکی از موارد مهم در بررسی های مربوط به کالا، شکل،رنگ، طرح و بسته بندی است و این اجزا در ترکیب با یکدیگر شکل ظاهری کالا را به گونه ای که در برابر مصرف کننده جلوه گر شود، تشکیل می دهند

تصمیم گیری در مورد بسته بندی تا آن جا که به حمل و نقل کالا و حفظ سلامت آن مربوط می شود، با مدیران تولید و بازاریابی و بالاخص با مدیرتولید است و تا آنجا که به اطلا عرسانی و ایجاد انگیزه فروش ارتباط پیدا می کند، با مدیربازاریابی است. بدیهی است هماهنگی مدیر بازاریابی با سایر مدیران در هر زمینه ای ازجمله بسته بندی می تواند در صحت تصمیمات اتخاذ شده و منطقی بودن آن ها مؤثر باشد

پیشتر، تصمیمات مربوط به بسته بندی کالا، اکثرا تحت تأثیر هزینه و عوامل تولید قرار داشته اند و اولین و اساسی ترین وظیفه بسته بندی نیز نگهداری و حفاظت از کالا بوده است. ولی امروزه، عوامل بسیاری باعث شده است بسته بندی به صورت یکی از ابزارهای با اهمیت بازاریابی درآید. رشد پدیده سلف سرویس بدان معناست که بسته بندی باید وظایف زیادی را بر عهده گیرد. این وظایف عبارت از جلب توجه و توضیح درباره کالا و فروش است. افزایش رفاه مصرف کننده نیز بدین معنا است که مصرف کنندگان برای راحتی و آسایش خود، برای ظاهر و قابلیت اعتماد، اطمینان و اعتبار بهتر بسته بندی، حاضرند مبلغی را اضافه پرداخت کنند

فواید بسته بندی برای جامعه

برخی مزایای بسته بندی را این گونه برشمرده اند:

۱٫ کاهش میزان زباله های شهری

۲٫ صرفه جویی در کاربرد موادبسته بندی

۳٫ تقلیل میزان ضایعات کالا و کاهش قیمت تمام شده

۴٫ مقابله با قحطی، سوء تغذیه و بیماری

۵٫ کاهش هزینههای غذایی بهسبب بسته بندی

۶٫ کمک به خرید آگاهانه

۷٫ جلوگیری از خطر سرقت

۸٫ سهولت در مصرف

۹٫ کمک به بالا بردن سطح زندگی

۱۰٫ کمک به افزایش سطح اشتغال و درآمد

۱۱٫ کمک به کاهش شدید بیماریها

۱۲٫ تازه نگه داشتن کالا.

  • موارد مورد استفاده و کاربردها دستگاه بسته‌بندی وکیوم

دستگاه بسته‌بندی وکیوم از روشی که در آن علاوه بر ضد آب بودن تمام هوای داخل بسته تخلیه می‌شود استفاده می‌کند. در این روش محصول را داخل یک غشای پلاستیکی قرار داده و هوای داخل آن را تخلیه می‌کنیم سپس بسته آب‌بندی می‌شود. هدف بسته‌بندی وکیوم حذف اکسیژن داخل محصول به منظور افزایش عمر مفید مواد بسته‌بندی شده می‌باشد. روش بسته‌بندی وکیوم باعث کم کردن رشد باکتری‌های هوازی و قارچ می‌شود، همچنین از تبخیر عناصر فرار مواد جلوگیری می‌کند. در بسته‌بندی اغلب مواد غذایی خشک مانند غلات و حبوبات، آجیل، گوشت، پنیر، ماهی دودی و… از روش بسته‌بندی وکیوم استفاده می‌شود. برای موادی که امکان از بین رفتن آن‌ها طی فرایند بسته‌بندی وکیوم وجود دارد (مانند چیپس سیب‌زمینی) از جایگزینی نیتروژن به جای اکسیژن استفاده می‌شود که همان اثر وکیوم کردن را بر روی محصول خواهد داشت.

  • دستگاه وکیوم پرس،دستگاه تخلیه هوا

دستگاه بسته بندی وکیوم انواع مختلفی از نظر نوع فرایند وکیوم کردن دارد:

وکیوم کننده‌ی خارجی: فرایند وکیوم کردن در این نوع دستگاه بسته‌بندی وکیوم در خارج از آن انجام می‌شود به این معنا که شما کیسه‌ای به خارج دستگاه بسته‌بندی وکیوم متصل کرده و محصول خود را در دستگاه بسته‌بندی وکیوم قرار می‌دهید سپس دستگاه بسته‌بندی وکیوم هوای آن را خارج می‌کند و کیسه را از طریق مهر و موم کننده‌ی حرارتی می‌بندد تا هوایی وارد آن نشود.

دستگاه وکیوم تک‌کابین :

برای کار با این نوع دستگاه بسته‌بندی وکیوم کل محصول باید به صورت یکجا داخل دستگاه بسته‌بندی وکیوم تک کابین گذاشته شود. در محصول بسته می‌شود و اکسیژن داخل کیسه خارج می‌شود سپس در محصول توسط مهر موم کننده‌ی داخلی دستگاه بسته‌بندی وکیوم تک کابین بسته می‌شود. دستگاه بسته‌بندی وکیوم تک کاناله معمولا برای تعداد بسته‌بندی کم تا متوسط استفاده می‌شود. همچنین به وسیله‌ی دستگاه بسته‌بندی وکیوم تک کانال امکان وکیوم کردن مایعات نیز وجود دارد.

انواع جدید‌ دستگاه وکیوم

امروزه انواع جدید‌تری از دستگاه وکیوم وارد بازار شده است که امکان بسته بندی وکیوم تعداد بالایی از محصولات را در مدت زمانی کوتاه به ما می‌دهد:

دستگاه وکیوم اتوماتیک تسمه‌ای:

محصول داخل کیسه و بر روی تسمه‌ی دستگاه وکیوم اتوماتیک ‌ی گذاشته می‌شود سپس تسمه به صورت اتوماتیک محصول را به داخل کابین هدایت می‌کند و فرایند وکیوم مانند دستگاه وکیوم دو‌کابین انجام می‌شود. مزیت استفاده از دستگاه وکیوم اتوماتیک تسمه‌ای سرعت بالای آن و امکان بسته بندی اشیای بزرگ می‌باشد.

وکیوم حرارتی:

دستگاه وکیوم حرارتی برای صنایع بزرگ و که سرعت بالای بسته‌بندی نیاز دارد استفاده می‌شود و محصولات به صورت حرارتی در داخل دستگاه وکیوم حرارتی وکیوم می‌شود. در دستگاه وکیوم حرارتی امکان تغییر راحت رنگ بسته‌بندی ضخامت آن و حتی شفافیت آن وجود دارد که مزیتی بزرگ محسوب می‌شود

دستگاه وکیوم دوکابین :

دستگاه وکیوم دو‌کابین دارای دو‌کابین است که می‌تواند به طور همزمان دو محصول را وکیوم کند. عملکرد دستگاه وکیوم دوکابین نیز با دستگاه وکیوم یک کابین تفاوت دارد به این صورت که بعد از وکیوم کردن و آب‌بندی، کابین دوباره پر از هوا می‌شود و فشار کابین تمام هوای باقی‌مانده را نیز خالی می‌کند. از این محصول برای بسته‌بندی تعداد متوسطی از محصولات استفاده می‌شود. همچنین از دستگاه وکیوم دو کابین می‌توان برای وکیوم کردن مایعات نیز استفاده کرد. این دستگاه اغلب برای بسته‌بندی محصولاتی مانند: گوشت تازه، گوشت فرآوری شده، پنیر، شکلات و آبنبات و قوطی‌های خالی استفاده می‌شود.

بازدید کننده گرامی جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن: ۴۵۰ ۵۵۰ ۳۳ (۰۲۶) ۹۸+

مدیر فروش: ۰۸۰۸۴۸۷(۰۹۱۲)۹۸+ ۵۰۴۷۸۰۰(۰۹۱۹)۹۸+

ایمیل: info@taksazansanat.com

دیگر محصولات ما :

دستگاه بسته بندی ,خط چیپس میوه , خط چیپس سیب زمینی,خط شستشوی سبزی,خط شستشوی خرما , بسته بندی خرما, بالابرz , بالابرپودری,بالابر پیاله ای , خط کامل سورت و تصفیه,دستگاه آسیاب صنعتی, دستگاه اسلایسر, دستگاه بسته بندی سبزیجات, دستگاه بسته بندی پودری, دستگاه بسته بندی چای کیسه ای , دستگاه بسته بندی چهارتوزین, دستگاه بسته بندی گرانولی, دستگاه بلانچر, دستگاه بوجاری,دستگاه تفت و شورکن,دستگاه خردکن قند,دستگاه خردکن سبزیجات,دستگاه خردکن کاهو, دستگاه خشک کن آجیل,دستگاه خشک کن سبزیجات, دستگاه خشک کن میوه , دستگاه سرخ کن سبزیجات, دستگاه سورتینگ میوه, دستگاه شستشوی سبزی,دستگاه طعم زن چیپس, دستگاه قوطی پرکن, دستگاه پوستگیر سیب زمینی,دستگاه کیسه پرکن, ماشین آلات بسته بندی, ماشین آلات تولید کنسروجات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.