دستگاه چیپس سنتی

شرکت تکسازان صنعت طراح و سازنده دستگاه چیپس سنتی است. چیپس های سنتی عمدتا ضخامت بیشتری نسبت به چیپس های صنعتی دارند.

دستگاه چیپس سنتی

شرکت تکسازان صنعت طراح و سازنده دستگاه چیپس سنتی است. چیپس های سنتی عمدتا ضخامت بیشتری نسبت به چیپس های صنعتی دارند، از بزرگترین مزایای آن میتوان به ایجاد حس نوستالژیک اشاره کرد؛ این امر اصلی ترین عامل فروش خوب این نوع از چیپس ها است.

توانمندی دیگر نکسازان صنعت در ارائه چیپس سنتی ، ارائه این محصول در طعم ها و مزه های مختلف می باشد که به طور حتم به قدرت انعطاف در ارائه تنوع محصولی در استفاده از این دستگاه می باشد.

ماشین آلات مورد نیاز خط تولید و بسته بندی چیپس سیب زمینی سنتی به صورت زیر می باشد :

۱-دستگاه سورتینگ سیب زمینی : جهت سایز بندی سیب زمینی ها

۲-بالابر پوست کن : جهت انتقال محصولات به دستگاه پوست گیر

۳-دستگاه پوست گیر سیب زمینی : پوست گیری به صورت سایشی

۴-نوار نقاله بازرسی : جهت بازرسی محصول توسط اپراتور و جداسازی ضایعات احتمالی

۵-بالابر اسلایسر : جهت انتقال به دستگاه اسلایسر

۶-دستگاه اسلایسر : جهت برش سیب زمینی به صورت خلال و اسلایس

۷-بلانچر نشاسته گیر : جهت نشاسته گیری سیب زمینی پس از برش

۸-بلانچیر آنزیم زدایی : جهت آنزیم زدایی محصولات

۹-آبگیر سانتریفیوژ : آبگیری قبل از ورود به مرحله پخت

۱۰-فر پخت : دمای قابل تنظیم تا ۲۰۰ درجه، ۴۰۰ لیتر روغن به همراه مخزن جایگزین (در طی فعالیت دستگاه روغن مدام در چرخش بوده و این عمل باعث افزایش طول عمر روغن میشود). مخزن این دستگاه به روش بن ماری (غیر مستقیم) روغن را داغ کرده و در این حالت روغن در دمای بالا نمیزند. محصولات نیز به صورت کاملا اتوماتیک جمع آوری شده و به مرحله بعد (روغن گیری) منتقل میشود.

۱۰/۱- وان ذخیره روغن : جهت ذخیره سازی روغن و انتقال آن به دستگاه فر پخت.

۱۱-روغن گیر : جهت گرفتن روغن سطح چیپس ها

۱۲-طعم زن : طعم دار کردن چیپس مانند نمکی، سرکه نمکی، فلفلی و…

۱۳-بالابر Z : جهت انتقال محصولات به مخزن دستگاه بسته بندی

۱۴-دستگاه بسته بندی : جهت بسته بندی محصولات داخل بسته بندی های سلفونی، برای این دسته از محصولات معمولا ماشین آلات توزین دار کاربرد دارند.

۱۵-تاریخ زن : جهت درج تاریخ بر روی بسته نهایی

۱۶-سیستم تزریق گاز ازت : گاز ازت باعث خارج شدن اکسیژن داخل بسته شده و از محصول نهایی محافظت میکند.

۱۷-سیستم فرم پاکت زن : جهت بسته بندی سلفونی محصولات به صورت پاکتی

۱۸-نوار نقاله جلوی بسته بندی : پس از بسته بندی محصولات توسط نوار نقاله جلوی بسته بندی به میز کار منتقل میشوند.

در فرآیند آماده سازی چیپس سیب زمینی سنتی، از دیگر موارد قابل طراحی در شرکت تکسازان صنعت ، یک توانمندی بسیار عالی دیگر به لیست مزیت های دستگاه تولید چیپس افزوده است ، وآن ارائه محصول به شکل ورقه ای اسلایس شده ، خلال شده و کرینکر می باشد که این توانمندی در کسب بازارهای جدید با ارائه تنوع محصولی قابل کسب می باشد.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

تلفن کارخانه:۰۲۶۳۴۷۱۸۴۸۷  و ۰۲۶۳۳۵۵۰۴۵۰  و  ۰۲۶۳۴۷۱۹۳۰۳

مدیر فروش: ۰۸۰۸۴۸۷(۰۹۱۲)۹۸+ و  ۳۶۳۹۰۱۸(۰۹۱۲)۹۸+ و  ۵۰۴۷۸۰۰(۰۹۱۹)۹۸+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *