دستگاه تفت و شورکن خشکبار و آجیل

دستگاه تفت و شورکن آجیل و خشکبار

نحوه عملکرد دستگاه تفت و شورکن آجیل

دستگاه تفت و شورکن خشکبار ، سیستم گرمایش الکتریکی را به خود اختصاص داده است.

این دستگاه  از هوای گرم به عنوان ماده خشک کن استفاده می کند.

با این کار تأثیر گرما را روی مواد بو داده می گزارد.

در طی پردازش آجیل ، این مواد تحت عملکرد دفع کننده جریان ، وارد بشکه داخلی می شوند.

بنابراین این آجیل های برشته شده می توانند به طور مداوم در دستگاه باشند.

در نهایت می توان آجیل های برشته شده و شور را با کیفیت بالا بدست آورد.

دستگاه تفت وشور کن آجیل در شرکت تکسازان صنعت مبتکران نامدار  با مصرف کم انرژی و سیستم های قدرتمند و خلاقانه ، از مواد ضد زنگ ساخته شده و بسیار کار‌آمد است.

همچنین مناسب برای نیازهای مصرف کنندگان طراحی و تولید شده است.

یکی از اهداف تولید این دستگاه انجام فرآیندی برای تفت دادن و نمک زدن آجیل بدون نیاز به روغن یا چربی در مرحله برشته شدن یا نمک زدن است.

یکی دیگر از اهداف این تولید تهیه فرآیندی برای نمک زدن آجیل مانند بادام و سایر آجیل با خصوصیات مشابه و تثبیت چنین نمکی در آجیل ها در طی فرآیند برشته کردن است که به موجب آن نمکی سست یا آزاد وجود نخواهد داشت

همچنین از این طریق آجیل ها ممکن است بدون از بین بردن طعم شورشان جلا داده شوند.

هدف دیگر دستگاه تفت و شور کن آجیل و خشکبار ، تهیه یک آجیل شور و بو داده است که به طور یکنواخت با نمک طعم دار می شود

و نمک آن را در آجیل ثابت می کند تا با ساییدن با سایر آجیل ها هنگام کار و حمل در قوطی و … از بین نرود.

 

دستگاه تفت تخمه، خشکبار و کنجد

دستگاه تفت از جمله دستگاه هایی است که شرکت تکسازان صنعت مبتکران نامدار با تنوع بالا و با تناژ های تولیدی مختلف طراحی و ساخته است.

دستگاه های تفت برای پختن و برشته کردن و تفت دادن انواع خشکبار و آجیل و تخمه پزی و بکار می روند.

مصرف روز افزون محصولات خشکبار و تنقلات باعث شده است که سودآوری تولید این محصولات نیز روز به روز افزایش یافته و صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد.

دستگاه تفت خشکبار

دستگاه تفت و شورکن آجیل را می توان در تناژ های ۵ الی ۸۰ کیلوگرم (در هر بار) طراحی و ساخت.

و از آن ها برای تفت انواع تخمه، بادام، بادام زمینی، پسته، بادام هندی و … به کار برد.

سوخت مورد استفاده برای تفت دادن در دستگاه تفت و بو دادن خشکبار گاز یا گازوئیلی بوده و مصرف بسیار کم سوخت در این دستگاه بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

بدنه کاور شده با استیل ضد زنگ، درام حلزونی تمام استیل و استفاده از بهترین موتور و گیربکس ها و باکیفیت ترین تجهیزات در دستگاه باعث شده است که کیفیت کلی دستگاه در سطحی عالی باشد.

توسط این دستگاه محصولات مختلف تفت داده شده و برشته می شوند.

به دلیل استفاده زیاد این دستگاه در تفت تخمه به آن دستگاه تخمه پزی نیز گفته می شود.

 

دستگاه تفت و شور کن تخمه و آجیل و خشکبار

دستگاه تفت و شور کن آجیل برای شور کردن و طعم زدن محصولاتی استفاده می شود که در تناژ بالا فرآوری می شوند و حساس به ضربه نیستند.

دستگاه شور کن بصورت افقی طراحی و ساخته شده است و امکان تخلیه اتوماتیک نیز برای آن وجود دارد.

برای محصولی مانند تخمه نیاز نیست که حتما دستگاه شورکن تهیه کرد.

دستگاه تفت می تواند به عنوان دستگاه تخمه پزی استفاده شود و هم کار شور کردن را انجام دهد.

 

دستگاه طعم زن (لووک)

دستگاه طعم زن (لووک) از جمله دستگاه هایی است که در خط فرآوری و بسته بندی خشکبار به کار می رود.

این دستگاه برای طعم دهی و رنگ دهی به انواع محصولاتی بکار می رود که حساس به ضربه هستند و با دقت بالا فرآوری می شوند.

از جمله این محصولات می توان به پسته و بادام هندی اشاره کرد.

این دستگاه در تناژ ها و اندازه های مختلف طراحی و ساخته شده اند و گردش و تخلیه اتوماتیک نیز برای آنها الزاما ارائه می گردد.

طعم های مختلف بصورت مایع در این دستگاه به خشکبار اضافه می شود،

لذا محصول خیس شده و نیاز به خشک کردن دارد که در دستگاه خشک کن خشکبار این کار انحام می شود.

با استفاده از هوای داغ و لرزش و سرند کردن این کار انجام می شود که محصول آلوده به قارچ آفلاتوکسین نشود.

 

دستگاه تفت و خشک کن خشکبار

دستگاه خشک کن خشکبار و تخمه برای خشک کردن انواع آجیل در تناژ های مختلف طراحی و ساخته می شوند.

این دستگاه دارای کوره گازی یا گازوئیلی می باشد و گرمای لازم برای خشک کردن محصول پس از طعم دار کردن و شور کردن را فراهم می کند.

روش کار دستگاه خشک کن خشکبار به این شکل است که با دمیدن هوای داغ در لابلای محصول آن را خشک می کند.

با لرزش دستگاه(ویبره) محصول از دستگاه خارج می شود.

همچنین وجود سرند(توری) باعث می شود نمک و دیگر مواد اضافی از تخمه، آجیل و … جدا شود.

دستگاه خشک کن خشکبار در اندازه ها و تناژهای مختلف طراحی و ساخته می شود و می توان بعد از دستگاه لووک و شورکن از آن بصورت اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک استفاده کرد.

نکته قابل توجه این است که حتما بعد از دستگاه خشک کن باید به محصول زمان داد تا خنک شود و سپس به مرحله بسته بندی ارسال گردد.

دلیل این کار این است که اگر محصول بصورت داغ بسته بندی شود امکان رشد قارچ و … مانند آفلاتوکسین وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *