دستگاه تخمه شورکن

دستگاه تخمه شورکن

دستگاه تخمه شورکن چیست؟

دستگاه تخمه پزی یکی از تجهیزاتی است که در صنایع غذایی و برای شور کردن تخمه و آجیل مورد استفاده قرار می گیرد.

تخمه پز یا تخمه شورکن وسیله ای ساده و پر کاربرد است.

این محصول مناسب جهت پختن، طعم دادن، شور کردن و بو دادن انواع خشکبار است.

ما ایرانی ها در مراسم عید نوروز و حتی شب یلدا از آجیل و تخمه استفاده می کنیم.

ولی تخمه و آجیل خام نمی توانند آن مزه و لذتی را که ما دوست داریم فراهم کند.

همه ما تمایل داریم تا از آجیل و تخمه پزی استفاده کنیم.

خشکبار اعم ازتخمه آفتابگردان، تخم کدو، تخمه ژاپنی، فندق، آلو، آلوچه، بادام درختی بادام هندی، نخودچی، کنجد، مغزگردو، و … می توان با این دستگاه تفت داد.

دستگاه تفت تخمه در اماکن تفریحی، پارک ها، سوپ مارکت ها، خشکبار فروشی ها و فروشگاه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه بر این تخمه شورکن جهت تفت دادن کنجد و آرد، برای پخت شیرینی در شیرینی فروشی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

شما از دستگاه تخمه شور کن، برای درست کردن پفیلا نیز می توانید استفاده کنید.

یک پفیلای خوشمزه با طعم های متنوع و مختلف که مشتریان زیادی به سمت خود می کشاند.

این دستگاه در عین سادگی و قیمت مناسبش بسیار پر کاربرد وسود آور است.

 

عملکرد دستگاه تخمه شور کن چگونه است؟

این دستگاه با حرکت دادن به صورت دورانی تخمه ها باعث پخته شدن تخمه ها و شور شدن آنها می شود.

در واقع تخمه ها را تفت میدهد.

این دستگاه دارای موتور بسیار قوی و دینام کاملاً پیشرفته می باشد به طوری که می تواند در مدت زمان بسیار کم مقدار زیادی تخمه پخته شده به شما تحویل دهد.

 

ویژگی دستگاه تخمه شورکن

دستگاه تفت تخمه در ظرفیت های مختلف ساخته می شود.

این دستگاه  از جنس استیل می باشد که تخمه، آجیل و خشکبار توسط یک قیف به درون آن منتقل می شود.

در دستگاه های تفت صنعتی محصول توسط بالابر وارد درام می شود.

حرارت مورد نیاز برای برشته کردن تخمه ها توسط مشعل های گازی یا گازوئیلی تامین می شود.

این حرارت قابل تنظیم بوده و می توان محصولات مختلف را که حساسیت بالاتری دارند با این دستگاه به خوبی برشته کرد.

تنظیم حرارت در دستگاه های تفت صنعتی توسط تابلوبرق دستگاه انجام می شود.

با تنظیم حرارت دستگاه و چرخش درام محصولات در مدت زمان کوتاهی و به صورت یکدست برشته می شوند.

در هنگام تفت تخمه می توان نمک هم به آن اضافه کرد تا تخمه طعم دار شود. اما بهتر است تا با استفاده از دستگاه شورکن این کار صورت پذیرد.

به کمک این دستگاه میتوان تخمه ها را طعم دار کرد.

 

انواع تخمه شورکن و ظرفیت آنها

دستگاه های تخمه شور کن یا تفت تخمه ی تولید شده در انواع متنوع هستند،

انواع آن عبارت است از:

  • تخمه شور کن پروفیلی ۷ کیلویی با موتور کوچک ایرانی
  • تخمه شور کن ۷ کیلویی با موتور متوسط
  • تخمه شور کن با ظرفیت ۷ تا ۱۰ کیلو با موتور بزرگ ژن
  • تخمه شورکن ۱۰ کیلویی اجاق بزرگ چر خ دار با موتور۱/۵اسب
  • دستگاه تخمه پز حلزونی در ظرفیت های ۷ کیلو،۱۰ کیلو، ۱۵ کیلو، ۲۰ کیلو و۳۰

 

نحوه پخت تخمه با دستگاه تخمه شور کن

 

دستگاه تخمه شورکن

 

این محصول همزمان با گاز و برق کار می کند.

دستگاه تخمه پز دارای یک شعله ی گاز در زیر دیگ است که برای تفت و پختن تخمه که به گاز شهری یا کپسول وصل می شود،

موتور دربالای دستگاه تعبیه شده که باکمک پولی و تسمه و سیستم دورانی خود توسط چنگک تخمه را کاملا و یک نواخت هم میزند تا هم طعم دلخواه را بگیرد و هم حسابی مغزپخت شود.

شما کافی است، تخمه شور کن را از پایین به گاز شهری یا گاز کپسولی و از بالا نیز به برق وصل کنید.

سپس خشکبار مورد نظر و یا تخمه خام را داخل دیگ بریزید و شعله گاز را روی حالت ملایم قرار دهید

کلید دستگاه را روشن کرده و بگذارید تخمه شما در آن حالت ۱۵ دقیقه تفت بخورد.

سپس در یک ظرف جداگانه، مخلوط آب و نمک و یا طعم های دلخواه خود را مخلوط کرده وهم بزنید.

بعد از ۱۵دقیقه به آرامی به تخمه خود اضافه کنید

اجازه دهید که تخمه شما ۱۵ دقیقه دیگر نیز در این حالت تفت بخورد

با این کار  هم نمک و طعم های دلخواه شما جذب تخمه شود و هم تخمه کاملا مغر پخت شود.

بعد از ۱۵دقیقه دوم، دستگاه تفت تخمه را خاموش کرده و چنگک را بالا بزنید و تخمه ی آماده خود را از دستگاه خارج کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *