دستگاه بسته بندی خرما
دستگاه بسته بندی خرما برای بسته بندی خرما استفاده می شود که در انواع مختلف در کشور تولید و کشت می شوند. این خرماها شامل خرمای مضافتی، خرمای زاهدی، خرمای هلیلی و ۹ نوع دیگر جهت بسته بندی مناسب می باشند. دستگاه بسته بندی خرما جهت حفظ ارزش این ماده غذایی بسیار ارزشمند و ارتقای کیفیت آن طراحی و تولید می شود.
مقدمه ای پیش از معرفی دستگاه بسته بندی خرما
خرما یکی از قدیمی ترین میوه های کشت شده توسط انسان است که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری پرورش می یابد، سابقه کشت خرما در ایران بسیار زیاد است و به حدود ۳هزار سال قبل برمی گردد. خرما انواع بی شماری از مواد معدنی مانند گوگرد، فسفر، پتاسیم، آهن، کلسیم، منگنز، مس و منیزیوم و انواعی از ویتامین ها مانند k،ویتامین B6 وA را دارا می باشد. به همین دلیل در رفع اختلالات روده، مشکلات قلبی عروقی، رفع یبوست، کم خونی، سرطان های مرتبط با گوارش و … به شدت مفید و تاثیر گذار است. با مصرف تنها یک عدد خرما در روز میتوان سلامت بدن خود را تضمین کرد.
انواع خرمای کشت شده در ایران
در ایران بدلیل کیفیت بالای خرمای کشت شده، متقاضیان زیادی از سرتاسر دنیا خریدار این محصول با ارزش شده اند از جمله روسیه، مالزی، اندونزی، هند و چین.
۹۳ نوع خرما در ایران تولید می شود که نزدیک ۱۲ نوع آن به بازارهای خارجی راه پیدا کرده اند. نزدیک ۱۶ نوع آن هم در بازارهای داخلی توزیع می شوند و برخی دیگر تنها به صورت محلی شناخته شده هستند. خرید و فروش عمده ی خرما در فصل برداشت آن به اوج خود می رسد، برای مثال در استان فارس از اوایل مرداد شروع شده و تا اواخر آبان ادامه دارد. برای نگه داری آن در غیر از فصل برداشت، از سردخانه ها و انبارها استفاده می شود.
نیاز بازار به دستگاه بسته بندی خرما
نیاز به دستگاه بسته بندی خرما چه در سطح بازارهای محلی چه در سطوح بالاتر صادراتی برای علاقمندان به کار در این حوزه به شدت حس می شود، چرا که در کیفیت طعم و خواص آن اثرات زیادی میگذارد، با توجه به اهمیت بسته بندی در حفظ و نگه داری این محصول ارزشمند مهندسان خبره ی شرکت ما بر این شدند تا قدمی در ترفیع این نیاز بردارند.
دستگاه بسته بندی خرما چیست؟
دستگاه هایی هستند که بسته به بازار هدف، در انواع مختلفی طراحی و تولید شده اند. با استفاده از دستگاه های بسته بندی خرما علاوه بر حفظ خواص، طعم و کیفیت خرما، آن را برای استفاده و عرضه به مشتریان در ایران و حتی خارج از ایران اماده می سازد،با استفاده از این تجهیزات می توان بازار این محصول را به دست اورد و فروش بیشتر و بالاتری را رقم زد.
با بسته بندی خرما میتوان آن را در برابر رطوبت، خشکی، حشرات، گرد و خاک و نور و هر عامل مضر بیرونی محافظت کرد و عمر طولانی تری به این محصول ارزشمند هدیه داد.
قیمت دستگاه بسته بندی خرما:
با توجه به تولیدات مختلف این دستگاه، لیست تجهیزات به همراه قیمت به روز آن ها را می توانید از کارشناسان ما بپرسید: ۰۸۰۸۴۸۷(۰۹۱۲)۹۸+
دستگاه بسته بندی خرما خانگی:
اگر قصد ایجاد یک شغل در منزل را دارید پیشنهاد ما به شما بسته بندی خرما با دستگاه های شرکت نکسازان صنعت می باشد، از نظر کیفیت بسیار بالا و از نظر قیمت قابل رقابت با بازار هست و رضایت شما را به همراه خواهد داشت. شما میتوانید با یک بسته بندی مناسب و شکیل، محصول را به خوبی روانه بازار کنید و مشتریان دائمی خود را بدست اورید.
شرکت تکسازان صنعت مبتکران نامدار شرکتی معتبر و مطرح در زمینه تولیدات ماشین آلات صنعتی در زمینه ساخت و طراحی انواع دستگاه های بسته بندی و حبوبات و خشکبار و…. برگرفته ازتلاش بهترین تکنسین های علوم تخصصی مهندسی روز دنیا در زمینه ساخت و پردازش ماشین آلات صنعتی است و همچنین از مدرن ترین و به روز ترین قطعات و متعلقات صنعتی جهت ساخت دستگاه بسته بندی خرما و سایر دستگاه ها استفاده می کند.
ویدئویی از دستگاه شستشوی خرما تولید شرکت تکسازان
دستگاه بسته بندی خرما در کشور ما و حتی کشورهای همسایه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بسته بندی خرما آن نیز به اشکال متنوعی انجام می شود، چرا که این محصول یکی از محصولات کشاورزی با ارزش اقتصادی بسیار بالا و ارزش غذایی بالایی می باشد. عمده ترین مقصد خرما های صادراتی ایران و بسیاری از کشورهای آسیای صادر کننده از جمله عراق و عربستان بندر دبی است.
سیل حرارتی در دستگاه بسته بندی خرما:
در دستگاه بسته بندی خرما با استفاده دستگاه سیل حرارتی ، خرماها داخل ظرف پلاستیکی مورد نظر چیده می شوند و درب ظرف با استفاده از این دستگاه توسط نایلون سیل ( بسته ) می شود.
در دستگاه بسته بندی خرما با توجه به اینکه اندازه، رنگ، بافت، تمیزی و بدون نقص بودن خرما از ضایعاتی مانند سوختگی، کرم خوردگی، شکرک زدن و ترش شدن و میکرو ارگانیسم های فاسد کننده از موارد قابل توجه بوده و همچنین از شاخصه های ظاهری خوب بودن خرما می باشد. در بسته بندی خرما جهت حفظ و ارتقا کیفیت از سیستم های تزریق گاز های نگهدارنده استفاده می گردد.
دستگاه دوخت بسته بندی خرما:
در موارد کمی ممکن است خرماها به صورت کیسه ای هم بسته بندی شوند. که در این روش از انواع دستگاه های دوخت دستی، پدالی و ریلی می شود استفاده کرد که به صرفه ترین و به نسبت سریع ترین آن ها دستگاه دوخت ریلی با تاریخ زن می باشد. در این روش ابتدا باید مقدار خرمایی که قرار است در یک بسته قرار بگیرد به صورت جداگانه توسط ترازو وزن شود و سپس داخل کیسه شده و دوخت بخورد.
دستگاه وکیوم بسته بندی خرما:
اگر ماندگاری خرما برایتان بسیار اهمیت دارد پس بهتر است از این روش استفاده کنید. دستگاه بسته بندی خرما با این روش به ماندگاری و طول عمر هر نوع محصول غذایی از جمله خرما کمک شایانی می کند. در این شیوه هوای داخل کیسه کاملا توسط دستگاه خارج می شود و سپس درب کیسه دوخته می شود.
نوع خاصی از این دستگاه نیز وجود دارد که در داخل کیسه نوعی گاز مخصوص تزریق می کند که باز هم باعث افزایش طول عمر مواد غذایی می شود.
دستگاه سلفون کش بسته بندی خرما:
یک روش دیگر هم برای بسته بندی خرماها وجود دارد که بسیار ساده است و آن هم استفاده از دستگاه سلفون کش می باشد.
در این روش خرماها به صورت دستی داخل ظرف چیده می شوند و با استفاده از دستگاه سلفون کش دور ظرف سلفون پیچ می شود.
روش های بسته بندی خرما:
بسته بندی خرما امروزه معمولا به دو صورت انجام می گیرد. انواع خطوط سورت و بسته بندی خرما در ظروف PET، کارتون، نایلون، قوطی های فلزی و ظروف یک بار مصرف و تک نفره مختلف.
دستگاه بسته بندی خرما در ظروف :
این روش در ظروف یک بار مصرف انجام میشود، به این صورت که خرما داخل ظرف قرار گرفته و درب ظرف توسط دستگاه بسته بندی ظروف ، سیل(seal) می شود.
مزیت استفاده از این روش(روش سیل کردن درب ظرف):
- حمل آسان ظرف خرما بدون اینکه محصول از ظرف بیرون بریزد.
- در تماس نبودن محصول با اکسیژن
- ماندگاری بیشتر محصول
- تازه ماندن محصول
دستگاه بسته بندی خرما به صورت وکیوم:
این دستگاه بسته بندی برای بسته بندی خرماهایی که در انواع مختلف در کشور تولید و کشت می شود، استفاده می گردد. دستگاه بسته بندی خرما وکیوم جهت بسته بندی خرما و حفظ ارزش این ماده غذایی بسیار ارزشمند و ارتقای کیفیت آن طراحی و تولید می شود، بدین صورت که داخل کیسه ی مخصوص وکیوم قرار گرفته و به وسیله ی دستگاه بسته بندی وکیوم ، هوای داخل کیسه کاملا خارج شده و خرما بسته بندی می شود.
مزیت این روش علاوه بر مواردی که در سیل ظرف ذکر شد:
به دلیل خارج کردن کامل اکسیژن از داخل کیسه ماندگاری و طول عمر محصول بسیار بالاتر می رود. در آخر نکته ای که در بسته بندی خرما وجود دارد این است که باید خرماها در دمای زیر ۱۰ درجه نگهداری شوند تا دمای سرد مانع از ترشیدگی آن ها شود.